İzmirCon '10
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
10 Eylül 2010, 11:01:31

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama
İzmirCon'10' 27-28 Mart'ta her zamanki yerinde...
388 Mesaj 52 Konu Gönderen: 100 Üye
Son üye: Grisnik
* Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt
+  İzmirCon '10
|-+  İzmirCon'10
| |-+  İzmirCon'da Açılan Oyunlar
| | |-+  MSC 001 - The Light Will Ever Come? (27 Mart Cumartesi)
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: MSC 001 - The Light Will Ever Come? (27 Mart Cumartesi)  (Okunma Sayısı 517 defa)
burock
Yönetici
Acemi Üye

Üyelik Bilgileri
« : 25 Şubat 2010, 11:48:03 »

Oyunun Adı: The Light Will Ever Come?
GM: potemkin
Oyun Dünyası: Günümüz
Kural Sistemi: d20
Oyuncu Sayısı: 4
Oyuncu Deneyimi: Orta
Tarih: 27 Mart C.tesi

Açıklama: Normal bir gün 2007 yılı CERN'de anti madde (sentez-madde) için deneylerin yapılacagı o gün. Deneyde her şeyin kontrol altında olacağı düşünülmektedir. Peki o gün prometheus tekrar işe başladıysa neler olabilir? Kim bilir neler olur... Oyunum en fazla 4 kişilik olacaktır. Oyuncu deneyimi için orta düzey seçtim ama RP'de kafa çalıştırmayı seven herkesi beklerim...
« Son Düzenleme: 02 Mart 2010, 11:41:05 Gönderen: burock » Kayıtlı
Quardis
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2010, 18:41:14 »

bu combat oyunumu yoksa daha çok sır çözme yolunda mı gideceğiz?
potemkin
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2010, 20:11:11 »

madem ilk sorumuz geldi e o zaman başlayalım ufaktan bilgi sızdırmaya
Selamlar hepinize!
 ismim Koray Orhun USLU. istediginiz isimden başlayabilirsiniz kullanmaya.
oyunlarım genellikle doğaçlama tarzlarda ve unutulmuş Diyarlar üzerinde geçer. bu da büyük oranla savaş, kırmak, dökmek anlamına gelen bir oyun yapısı demek benim için. bu sene Con'da bir farklılık yaparak doğaçlamanın az bulmacanın cok ve gerektiginde şiddettin olacagı bir oyun oynatmayı planlıyorum. Oyunun atmesferi korku dolu fonlardan komedinin doruğa cıktıgı anlara kadar varabilir, burada durum benden cok sizlere bağlı Gülümseme

Kayıtlarımı alır almaz arkadaşlarla irtibata gecerek oyun karakterlerini yaratmaya ve kaba hatlarıyla belli olan oyunu bir düzene oturmaya niyetliyim Gülümseme

oyun izmirde geçeçek ... oyuna katılacak olan arkadaşların abartmadan CERN in ne oldugu ve prometheus' un kim oldugunu bilmeleri oyuna katılmaları için yeterli olacaktır (saplantı yapmayalım) ve birde rol yapmayı ve karakterine burunmeyi seven arkadaşlarla oyun oynamak isterim. oyun ortasında durup "abi bi dakika su an rol mu yapıyosun yoksa cidden burnun mu kanıyo ?" gibi bi soru soracak kadar inandırın beni Dil çıkaran

heyecanla CON u beklemekteyim buluşmak üzere...
potemkin
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2010, 01:30:25 »

gece gece bir heyecan böyle bir sevinç ... alla hallah ben nası bi mutlu anlatamam!

oyunuma katılan arkadaşlar hoş geldiniz Gülümseme
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!